Wonen in Hilversum: is dat iets voor mij?

Dat wonen in Hilversum erg in trek is, is niet gek! Hilversum is namelijk de mediastad van Nederland en neemt een prominente rol in de streek 't Gooi. Naast een grote winkelcentrum, treinstation en (mbo) scholen, heeft Hilversum ook veel groen waar je dagelijks een fijne wandeling kunt maken. Niet onbelangrijk voor de natuurliefhebber. Hilversum heeft een gunstige ligging en ligt op steenworp van uitvalswegen  waardoor je binnen 15 minuten in Utrecht, Almere of Amersfoort bent. Ideaal, toch? 

In Hilversum wordt volop gebouwd. Hierdoor kan Hilversum prachtige nieuwbouwwoningen toevoegen aan haar bezit voor starters, senioren, doorstromers en gezinnen. Een van de prachtige projecten midden in de natuur is de nieuwbouwwijk Anna's Hoeve. Van appartementen tot vrijstaande woningen en van sociale huurwoningen tot koopwoningen: je vindt het hier allemaal.

Je kunt je wellicht voorstellen dat het  vinden van een huurwoning, koopwoning of kamer in Hilversum niet altijd makkelijk is. Maar gelukkig komen er dagelijks nieuwe woningen bij op Zoekjehuisje.nl waardoor jouw kans op de ideale woning of kamer in Hilversum wordt vergroot. Zit er geen kamer of woning tussen waar jij blij van wordt? Meld je dan aan voor jouw Huisalert. Zo mis je straks jouw ideale woning of kamer in Hilversum niet!


Wil je binnen Hilversum blijven wonen of naar Hilversum verhuizen?


Bekijk alle huurwoningen in Hilversum 


Bekijk alle koopwoningen in Hilversum


Bekijk alle kamers in Hilversum


Bekijk alle appartementen in Hilversum