Verkoop gratis jouw huis of appartement op Zoekjehuisje.nl

Ik wil mijn huis verkopen: waar begin ik?

Je wilt je huis, appartement of kamer snel en eenvoudig verkopen. Dat kan op ons platform, waar vraag en aanbod bij elkaar komt. Zet jouw woning daarom vandaag nog gratis te koop. Het is zó gepiept! Zoekjehuisje.nl is de huizensite van Nederland waar je gratis jouw huis of appartement kan verkopen. Snel en eenvoudig.

Registreren en inloggen op ons platform is eenvoudig met je facebook- of gmailaccount. Maak je geen gebruik van Facebook of Gmail, registreer je dan met je e-mailadres. Registreren op Zoekjehuisje.nl is helemaal gratis.

Ben je eenmaal ingelogd, dan kan het plezier beginnen. Op het platform van Zoekjehuisje.nl heb je meer vrijheid om je eigen huisadvertentie op te stellen dan op andere huizensites. Zo kun jij alleen al via je tekst jouw te koop of te huur staande woning extra op laten vallen. Dat geldt ook voor het beeldmateriaal, zoals de foto’s en video van de woning die te koop of te huur zet. Binnen een paar stappen heb jij je huis gratis te koop gezet op Zoekjehuisje.nl Kopers willen een zo goed mogelijke beschrijving van de woning en omgeving, de eventuele voorwaarden en prachtige foto’s en/of video’s. Een visuele impressie zegt natuurlijk al veel.

Is de woning per direct beschikbaar? Geef dit dan aan met het label ‘per direct beschikbaar.’ Jouw woning valt gelijk op.

Op dezelfde manier markeer jij je woning ook als deze verhuurd of verkocht is. Snel en eenvoudig.

Verkoop jouw huis nu gratis! In slechts een paar stappen is jouw woning te koop en zichtbaar voor een ongekend aantal woningzoekenden! Zij kunnen niet wachten op hun koophuis!