Huis huren of verhuren, kopen of verkopen. Of ruilen

Of jij je huis nu wilt huren of verhuren, kopen of verkopen of liever aan woningruil doet, bij Zoekjehuisje.nl kan het allemaal. Ongeacht of je makelaar, eigenaar of verhuurder bent. Van kamer tot villa en van sociale huurwoning tot koopwoning.

Uitgebreider aanbod, meer kans op je volgende thuis

Met Zoekjehuisje.nl vergroot je de kans dat je daadwerkelijk je volgende thuis vindt, omdat het aanbod uitgebreider is dan op andere huizensites. Ja, daar staat praktisch alle te koop staande woningen, maar je mist de woningen in de sociale huursector. En de woningen, die in de stille verkoop staan, wat betekent dat ze nog niet bekend zijn op andere huizensites of de makelaar. Bovendien mag je je huisadvertentie(s) zelf invullen. Hier vind je minder standaard teksten, foto’s en dergelijke.

Met de enorme vraag op de markt naar huur- en koopwoningen streven wij ernaar om grotere en meerdere doelgroepen daadwerkelijk te helpen aan hun droomwoning. Doordat ons platform alles onder een dak heeft, stijgt het aantal bezoekers op onze site fors. Jouw woning zal hierdoor niet onopgemerkt blijven en vaak sneller verhuurd of verkocht worden. Ook vind je hier gemakkelijk jouw toekomstige huur- of koophuis.

Laat je te verkopen of te verhuren woning uitblinken in een huisadvertentie door het plaatsen van professionele foto's en video’s en/of organiseer een open huis. Of kies voor ons platform om jouw ‘nieuwe’ woning te vinden.

Verhuur of verkoop direct jouw huis, appartement of kamer op Zoekjehuisje.nl en vind de kandidaat die bij jouw past. 100 procent gratis! Hoe mooi is dat? Zet dus de eerste stap en meld je aan.