Jouw woning of kamer verhuren?

Verhuur vandaag nog jouw woning of kamer en vind de juiste kandidaat.

Wil je je huis of kamer tijdelijk of voor langere tijd verhuren? Verhuur dan gratis jouw woning of kamer op Zoekjehuisje.nl en kom in contact met de ideale huurder.

Zoekjehuisje.nl is de online huizensite van Nederland. Op ons platform plaats je eenvoudig en snel je opvallende huis of kamer advertentie, inclusief foto's en video's. Beschrijf de omgeving van je huurwoning of kamer zo goed mogelijk in de advertentie. Denk hierbij aan de voorzieningen in je huis: de inbouwkeuken, het bad of de vaste trap naar zolder.

Vertel bovendien over de omgeving van de woning of kamer die je wilt verhuren: winkels, scholen, buurthuis, bioscoop en/of natuurgebied. Je foto's en video’s ondersteunen je verhaal. Daarnaast kunnen bezoekers gebruikmaken van Street View en de voorzieningenkaart om faciliteiten in de buurt te vinden. Geldt er een minimum inkomenseis, vermeld dit in de advertentie van je huis of kamer om teleurstelling te voorkomen.

In slechts een paar stappen staat je woningadvertentie online voor een ongekend aantal woningzoekenden die op zoek zijn naar een huurwoning of kamer! Zij staan te popelen ..

Vraag en aanbod bij elkaar op een plek

Op zoekjehuisje.nl brengen we vraag en aanbod in de verhuur van huizen en kamers bij elkaar. Zoekjehuisje.nl is een groeiende huizensite  en daarmee groeit de kans dat jij een geschikte huurder vindt voor jouw huis of kamer. Snel en eenvoudig. En zonder overbodige kosten. Waar je bij andere huizensites vastzit aan een tal van regels rond het maken van je advertentie, ben je op ons platform vrij om je huisadvertentie(s) vrij in te vullen. Daardoor kun jij er je eigen draai aan geven en jouw huis of kamer advertentie(s) eruit laten springen op meerdere manieren. Daarnaast kun je je advertentie(s) een extra boost geven met een enkele druk op de knop. Zo vergroot jij je kans op een snel resultaat: je woning of kamer snel verhuren.

Wij streven ernaar om vraag en aanbod bij elkaar te brengen en jou aan de juiste kandidaat te helpen. Een account aanmaken als makelaar of eigenaar van een te verhuren woning en het plaatsen van kamer of huis is gratis.