Gratis waardebepaling woning

Zou het niet fantastisch zijn als je een gratis waardebepaling van jouw huis kan krijgen? Nou, dan heeft Zoekjehuisje.nl goed nieuws voor je: dat kan gewoon! Hieronder lees je alles over de waardebepaling van jouw huis.

Snelle procedure voor de waardebepaling van je huis

Ben je van plan om je huis te verkopen en wil je de waarde van jouw huis weten, zodat je daar een vraagprijs aan kunt hangen? Vraag dan een gratis waardebepaling van jouw huis aan via Zoekjehuisje.nl. Deze woningwaarde geeft een gerichte indicatie voor de verkoopprijs van je woning. Het enige wat je hoeft te doen is het formulier in te vullen en te verzenden.

Wij sturen vervolgens jouw aanvraag door naar een erkende en gespecialiseerde makelaar in jouw buurt, die thuis is in jouw buurt en de voorzieningen, straten en woningen als geen ander kent.

Na het versturen van je aanvraag neemt de makelaar contact met je op om een afspraak met je te maken voor een gratis waardebepaling van jouw huis. Tijdens de afspraak kijkt de makelaar naar verschillende factoren, zoals het bouwjaar en de huidige staat van jouw huis, eventuele duurzame en energiebesparende oplossingen (zoals zonnepanelen en isolatie) en andere waarde vermeerderende aspecten, het woonoppervlak, aantal kamers en de waarde van vergelijkbare huizen in de buurt. Nadat de makelaar alle relevante informatie heeft verzameld, stelt hij (of zij) een verkoopadvies op, die je tezamen met de woningwaarde zo snel mogelijk kosteloos ontvangt.

Geen indicatie, maar de gerichte waarde van je koopwoning

Het aanvragen van de waardebepaling voor jouw koopwoning is gratis én vrijblijvend. En secuurder dan een online aanvraag, waarin je enkel een indicatie ontvangt op basis van wat je invult, zoals postcode, huisnummer en woningoppervlakte. Een goede waardebepaling van jouw huis heeft meer nodig dan dat namelijk. Een makelaar die langskomt en de buurt en het type huis kent, geeft je een gerichte en eerlijke waarde voor je koopwoning.


Vul het formulier vandaag nog in en kom snel achter de waarde van jouw huis.

Bepaal gratis de waarde van jouw huis!

Aanvullende informatie