Het CRM-systeem voor makelaars

Vraag en aanbod samenbrengen was nog nooit zo eenvoudig en lucratief

De ambitie van elke makelaar: van ‘te koop’ naar ‘verkocht!’ En van ‘te huur’ naar ‘verhuurd.’ Een welkom thuis voor elke woningzoeker! Een uitstekend en gekoppeld CRM-systeem, waarin jij gemakkelijk bijhoudt welke woningen te koop en te huur zijn én waar jij al je advertenties plaatst helpt bij het bij elkaar brengen van vraag en aanbod.                                                                                                                                                                                                      

Heb je slechts één woning in de verkoop of verhuur? Of heb je geregeld meerdere woningen, die je wilt verkopen of verhuren aan de juiste kandidaat? Ondervind dan het gemak van het CRM-systeem van Zoekjehuisje.nl.Platform met koppelingen naar je eigen CRM-systeem

Zoekjehuisje.nl heeft een systeem met verschillende XML-koppelingen. Hierdoor kun je als makelaar in no time al je te huur en te koop staande woningen automatisch doorzetten naar onze website. Ervaar het zelf en kom in contact met de juiste huurder of koper voor een woning in jouw portefeuille.

Uiteraard is het ook mogelijk om je woningen handmatig te plaatsen.

Nieuwsgierig? Proef dan vrijblijvend aan de voordelen van ons CRM-systeem, speciaal voor de makelaar. En geniet de toegankelijkheid van het aanbod, waardoor vraag en aanbod sneller matchen.

Probeer ons platform kosteloos en maak je account aan. En wie weet heb je in no time al je woningen verhuurd of verkocht. Hoe mooi is dat?

Een account aanmaken is zo gepiept!

Bij vragen over ons CRM-systeem en de koppelingen met het jouwe neem je contact op via info@zoekjehuisje.nl

Zo werkt het

Jouw koppeling is binnen no-time geregeld. Ideaal, toch?