Wie is Zoekjehuisje.nl?

Zoekjehuisje.nl is een uniek platform die alle mogelijkheden voor (potentiële) huurder/kopers onder 1 dak biedt: huur- en koopwoningen, kamers, zorgwoningen, woningruil, nieuwbouwprojecten en onze interessante blog. Overzichtelijk en alles onder één dak. Handig, toch?

Wat doet Zoekjehuisje.nl precies?

Zoekjehuisje.nl geeft jou alle mogelijkheden die er zijn om het juiste huis te vinden of je huis aan te bieden. Want of je nu op zoek bent naar een huis in Amsterdam, een kamer in Utrecht, geïnteressereerd bent in een toekomstig nieuwbouwproject of een woning wilt adverteren, wij hebben het allemaal. En daarmee zijn wij de eerste op de markt met zo'n uniek concept om jou te helpen bij jouw nieuwe huis.

Hoe kan ik contact opnemen met Zoekjehuisje.nl

Wij zijn het beste bereikbaar via info@zoekjehuisje.nl.

Kan ik ook als niet-makelaar een woning adverteren?

Jazeker, Zoekjehuisje.nl biedt ook huiseigenaren de mogelijkheid om hun woning te verkopen of te verhuren.

Hoe maak ik een huisadvertentie op Zoekjehuisje.nl?

Het plaatsen van een advertentie is eenvoudig. Je kunt inloggen met je gmail- of facebookaccount. Heb je deze niet, dan registreer je je met je e-mailadres. Je ontvangt je inloggegevens via een e-mail. Zodra je bent ingelogd kun je in een paar simpele stappen je huisje plaatsen. In jouw portaal zie je of je reacties/bezichtigingen hebt ontvangen. Uiteraard krijg je hiervan ook een kopie in je mailbox.

Wat zijn de huisregels van Zoekjehuisje.nl

Wij gaan voor een fijne samenwerking. Van alle bezoekers verwachten wij, dat zij zich houden aan de huisregels van Zoekjehuisje.nl. Dat betekent dat enkel tekst, foto's en video's worden geplaatst die gerelateerd zijn aan de woning en het de juiste woning betreft. Indien deze huisregels worden overtreden, wordt de advertentie zonder enige waarschuwing verwijderd en het account geblokkeerd voor deelname.

Wat is een e-mailalert?

Een e-mailalert is een door jou opgegeven zoekopdracht. Je kunt je wensen/voorkeuren opslaan en aangeven welk aanbod aansluit bij jouw zoekopdracht. Je ontvangt per dag, week of maand (hoe vaak geef je zelf aan) het aanbod dat bij jouw zoekopdracht aansluit. Zo mis je geen enkele kans op jouw nieuwe woning.