Ik zoek snel een kamer, waar kan ik die vinden?

Ga je binnenkort studeren of ben je gewoon toe aan een eigen kamer en ben je op zoek naar een kamer in Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam of waar dan ook in Nederland? Op Zoekjehuisje.nl vind je direct alle kamers die beschikbaar zijn. Bekijk gratis het kameraanbod en wie weet heb jij straks de sleutels van jouw nieuwe kamer.

Moet ik op Zoekjehuisje.nl een account maken om te reageren op kamers?

Heb je een leuke kamer gezien op Zoekjehuisje.nl? Dan kun je direct, zonder account, reageren op de kamer advertentie. Het reageren op kamers is gratis. Je interesse voor de kamer komt direct in mailbox van de verhuurder. Als er een telefoonnummer bij de advertentie staat, kun je natuurlijk ook telefonisch contact opnemen met de verhuurder van de kamer.

Kan ik mijn kamer verhuren via Zoekjehuisje.nl?

Uiteraard kun je jouw kamer verhuren via Zoekjehuisje. Een account aanmaken is heel simpel: je maakt deze aan met je Facebook of Gmail account of door je te registreren. Zodra je een account hebt aangemaakt, kun je je advertentie voor kamerverhuur gelijk maken. 

Is een kamer verhuren via Zoekjehuisje.nl gratis?

Ja, het verhuren van een kamer via Zoekjehuisje.nl is gratis. Ook woningzoekenden kunnen gratis reageren op kamers, waardoor ons platform toegankelijk is voor iedereen. 

Kan ik mijn huurhuis verhuren via Zoekjehuisje.nl ?

Jouw huurwoning kun je gratis en eenvoudig plaatsen op Zoekjehuisje.nl. Een account aanmaken is heel simpel: je maakt deze aan met je Facebook of Gmail account of door je te registreren. Zodra je een account hebt aangemaakt, kun je direct starten met de verhuur van jouw huurwoning. 

Kan ik mijn koophuis verkopen via Zoekjehuisje.nl?

Steeds meer mensen en makelaars maken gebruik van Zoekjehuisje.nl. Jouw koophuis of appartement kun je gratis en eenvoudig verkopen op Zoekjehuisje.nl. Een account aanmaken is heel simpel: je maakt deze aan met je Facebook of Gmail account of door je te registreren. Zodra je een account hebt aangemaakt, kun je direct starten met de verkoop van jouw koophuis of appartement.

Ik zoek woningruil, kan ik ruilkandidaten vinden op Zoekjehuisje.nl ?

Ja, op Zoekjehuisje.nl kun je zowel een woningruil oproep plaatsen als een woningruil kandidaat zoeken. 

Is het plaatsen van een woningruil advertentie gratis op Zoekjehuisje.nl?

Ja, het plaatsen van een woningruil advertentie op Zoekjehuisje.nl is gratis. Ook het reageren op interessante woningruil advertenties is gratis. Bekijk het complete woningruil aanbod op onze pagina Woningruil.