Voltastraat 40****, 2517 RN Den Haag, Nederland

Misschien kan dit huis ook iets zijn voor je vrienden of collega's? Deel mij :-)

Kenmerken

Type Appartement
Soort woning Bovenwoning, Appartement
Prijs € 1.580 per maand
Contract Huurwoningen
Locatie 2517 RN Den Haag
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2
Aantal kamers 3
Aantal woonlagen 1
Aantal (m2) 64 m2
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1906
Inhoud (m3) 241 m3
Status Ingetrokken
Aanvaarding direct
Gelegen op woonlaag 1
Contractvorm Onbepaalde tijd

Check de afstand naar jouw vrienden,school of werk of ome Harry

Voeg locatie toe
Check de cijfers van deze gemeente

Omschrijving

DIRECT BESCHIKBAAR

Dit uiterst charmante appartement gelegen op de eerste verdieping met een oppervlakte van 64m² is geheel gerenoveerd en voorzien van dubbel glas, nieuwe waterleidingen, elektra, CV ketel, keuken, badkamer, glad gestuukte wanden in neutrale kleurstelling, fraai gecombineerd met prachtige visgraatvloer afgewerkt met hoge plinten. Dit alles geeft deze woning een speciale uitstraling.

DE BUURT EN WIJK

Het appartement is gelegen in de populaire wijk Duinoord aan een rustige weg. De wijk Duinoord kenmerkt zich door monumentale, gebogen straten en karakteristieke grote herenhuizen van rond 1900 die zijn voorzien van sierlijke elementen zoals erkers, daklijsten, glas-in-loodramen, balkons en dakkapellen. Deze geven de wijk een chique uitstraling.

In de Reinkenstraat vind je een aantrekkelijk winkelgebied met veel (vers)speciaalzaken. Je kunt er ook zeker terecht voor een hapje en drankje. Vanuit Duinoord is het een korte wandeling naar de populaire winkelstraat de Frederik Hendriklaan ‘De Fred’ in de aangrenzende wijk Statenkwartier.
Rondom het Sweelinckplein en aan de randen van de wijk vind je groene plantsoenen met hoge bomen. Duinoord grenst aan de groene wijk Zorgvliet met park Sorghvliet. Van daaruit steek je zo door naar de Scheveningse Bosjes of het Westbroekpark. Hier kun je heerlijk wandelen, sporten, bootje varen of in de zomer genieten van een culinair festival zoals ‘De Parade’ of ‘TREK’. Ook strand, zee en duinen liggen op fietsafstand.

HET APPARTEMENT 


Bij binnenkomst via de hal, heb je toegang tot de 2 slaapkamers aan de achterzijde van het appartement. De ‘masterbedroom’ is een zeer royale slaapkamer met een fijne lichtinval.  
De naast gelegen badkamer met zandkleurige tegels is in volledig moderne stijl gerenoveerd en beschikt over een wastafel en een inloopdouche. Aan de voorzijde bevindt zich de ruime woonkamer met de prachtige open keuken. De keuken is voorzien van onder meer een combi-oven en een inductieplaat van het merk Siemens. Daarnaast heb je via de hal toegang tot een apart toilet en een aparte wasruimte.

Ook ‘achter de schermen’ is als vanzelfsprekend alles vernieuwd. De woning is volledig gestript en opnieuw opgebouwd, waarbij alle elektra, leidingwerk, stucwerk, schilderwerk, kozijnen, etc. nieuw zijn.

GOED OM TE WETEN 

- Volledig gerenoveerd appartement;
- Oppervlakte van ruim 64m²; 
- Moderne keuken met inbouwapparatuur; 
- Prachtige badkamer met inloopdouche; 
- Gelegen in de populaire wijk Duinoord;
- Energielabel C.Contact