Sphinxlunet 147D, 6221 JL Maastricht, Nederland

Misschien kan dit huis ook iets zijn voor je vrienden of collega's? Deel mij :-)

Kenmerken

Type Appartement
Soort woning Portiekwoning, Appartement
Prijs € 479.000 k.k.
Contract Koop
Locatie 6221 JL Maastricht
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2
Aantal kamers 3
Aantal woonlagen 1
Aantal (m2) 95 m2
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1999
Inhoud (m3) 285 m3
Status Ingetrokken
Aanvaarding in overleg
Gelegen op woonlaag 3
Soort garage parkeerkelder

Check de afstand naar jouw vrienden,school of werk of ome Harry

Voeg locatie toe
Check de cijfers van deze gemeente

Omschrijving

PRACHTIG EN ZEER LUXE AFGEWERKT RUIM 2 SLAAPKAMER APPARTEMENT MET LOGGIA EN EEN PRIVÉ PARKING OP TOPLOCATIE (CERAMIQUE) NABIJ CENTRUM (WIJCK) VAN MAASTRICHT!

Welkom bij dit volledig in 2023 gerenoveerde appartement, gelegen op de 3e verdieping op een uitstekende locatie in de ondernemende woonwijk Céramique, nabij het bruisende stadsdeel "Wijck".
Met een luxe keuken, een ruime woonkamer, twee slaapkamers en een eigen parkeerplaats in de onder het complex "Cortille" gelegen parkeergarage, biedt dit appartement alles wat je nodig hebt voor luxe en comfortabel wonen.

Dit appartement is geschikt voor alle doelgroepen, of je nu jong, oud, werkend of bejaard bent. De moderne en luxueuze uitstraling, gecombineerd met de centrale ligging, maken het een ideale plek om te wonen.

Met energielabel A ben je verzekerd van een energiezuinige woning. Dit betekent niet alleen een lagere energierekening, maar ook een positieve bijdrage aan het milieu.Kenmerken:
- Volledig in 2023 gerenoveerd 2 slaapkamer appartement inclusief: keuken, badkamer, toilet, vloeren en wanden;
- Bouwjaar: 1998 (conform BAG);
- Woonoppervlak: ca. 95 m² (excl. berging, meetrapport aanwezig);
- Het gehele appartement is geheel voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;
- Energielabel A geldig tot 18-04-2033;
- De bijdrage van de VvE bedraagt € 146,54 per maand (appartement & berging) en € 33,68 per maand voor de
(parkeerplaats) en is incl. opstalverzekering, glasverzekering, schoonmaak alg. ruimte, administratie en reservering
groot onderhoud;
- Het saldo van de VvE is positief en gezond;
- Verwarming via stadsverwarming;
- Stijlvol, licht en gelijkvloers appartement in het mooie Céramique
- Lift aanwezig;
- Privé parkeerplaats & privé berging
- Afgesloten gezamenlijke fietsenstalling;
- Aanvaarding in overleg.

Omgeving:
Dit appartement is in het hart van Céramique, een van de meest geliefde wijken van Maastricht. Door de aansluiting op het monumentale stadsdeel "Wyck" is dit appartement zeer centraal gelegen ten opzichte van zowel de winkelvoorzieningen in "Wyck" als het stadscentrum van Maastricht. Via de "hoeg brögk" is het nog geen 10 minuten lopen naar het stadspark, Onze Lieve Vrouweplein en het Vrijthof. In de nabijheid bevinden zich de bibliotheek, MUMC+ en diverse gezellige horecagelegenheden waar men goed kan vertoeven en Bourgondisch kan genieten van de Maastrichtse gastvrijheid. Diverse recreatiemogelijkheden zoals wandelen of fietsen langs de Maas. De centrale ligging op loopafstand van uitgebreide winkelvoorzieningen, Centraal Station en centrale bushalte voor zowel stads- als streekvervoer maken deze locatie zeer geliefd. Uitvalswegen richting A2 (Eindhoven en Luik) en de A79 (Heerlen en Aken) zijn gemakkelijk en snel te bereiken.

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Overige informatie:
De gebruikelijke waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze, indien de verkoper en koper dit overeenkomen, binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Schriftelijkheidsvereiste:
Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig.

Disclaimer:
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website-informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

Copyright ©:
Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere manier dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Immosa Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een harddisk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Immosa Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.

BEN JIJ OP ZOEK NAAR EEN PRACHTIG APPARTEMENT MET ALLE LUXE EN COMFORT?
Wacht dan niet langer en maak snel een afspraak om dit fantastische appartement te bezichtigen. Dit is een unieke kans om te wonen in het hart van Maastricht, met alle gemakken binnen handbereik. Dit unieke object is gegarandeerd snel verkocht, dus wees er snel bij! Komt een fysieke afspraak niet zo goed uit, bel dan voor de digitale mogelijkheden!
Uw makelaar Francois Durlinger nodigt u graag uit voor een bezichtiging.

Bestanden bijlagen


Contact

Immosa Makelaardij

Telefoonnummer : +31433030900

  Email : info@immosa.nl

Bekijk ook de 233 andere woningen van deze makelaar