Beeklaan 345a, 2562 AX Den Haag, Nederland

2562 AX Den Haag
Geplaatst op 18 januari 2021
Misschien kan dit huis ook iets zijn voor je vrienden of collega's? Deel mij :-)

Kenmerken

Type Appartement
Soort woning Portiekwoning, Appartement
Prijs € 950 per maand
Contract Huurwoningen
Locatie 2562 AX Den Haag
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 1
Aantal kamers 2
Aantal woonlagen 1
Aantal (m2) 45 m2
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1905
Inhoud (m3) 135 m3
Perceeloppervlakte (m2) 153 m2
Status Ingetrokken
Aanvaarding per datum
Gelegen op woonlaag 2
Contractvorm Onbepaalde tijd
Inrichting Gestoffeerd

Check de afstand naar jouw vrienden,school of werk of ome Harry

Voeg locatie toe
Check de cijfers van deze gemeente

Omschrijving

Alleen expats! Geschikt voor 1 persoon. Ruim en goed onderhouden lichtte 2 kamer woning met dubbele beglazing, welke is gelegen in het gezellige Regentessekwartier, nabij winkels en openbaar vervoer!

Indeling: Portiek, entree op eerste verdieping. Ruime en lichtte woonkamer met hoog plafond, open keuken en originele details. Nette badkamer voorzien van douchecabine, toilet en wastafel.

---

Expats only! Suitable for 1 person only. Spacious and well maintained, light 1 bedroom, fully furnished appartment with double glazed windows, located in the Regentessekwartier. Close to shops, restaurants and public transfer.

Euro 950 incl g/l/w internet and furnished .

Located on the second floor. Spacious livingroom with open kitchen including washing machin, high seeling and original details. Good bathroom with shower, sink and toilet.


If you wish to rent this studio you need the following:

- Valid passport and visa.
- 35000 gross annual income.
- Dutch liability insurance.
- Job contract.
- Last 3 months salary slips.
- Tenant needs to apply for a housing permit .
- No students.
- No couples.
- The security deposit is 1 month.
- Smoking is not permitted in the building.

No (legal) rights can be derived from the information in this publication.

Contact

Van Gulden Makelaardij

Telefoonnummer : 015-2411011

  Email : martijn@vanguldenmakelaardij.nl

Van harte welkom bij Van Gulden Makelaardij! Hopelijk wordt u in plaats van nu een bezoeker tijdens de bezichtiging straks de bewoner van uw droomwoning. Al ruim 10 jaar actief als makelaar in de regio, met name Delft, Rijswijk, Den Haag en Zoetermeer. Een ruim werkgebied en een groot netwerk, allemaal in uw voordeel! Advies en/of hulp bij verkoop, aankoop en verhuur van uw geliefde woningen. Uw woning verkopen in Rijswijk en een nieuwe woning kopen in Delft? Of juist een woning kopen in Zoetermeer en dan uw oude woning verkopen in Den Haag? Alles is mogelijk! Graag komen wij bij u op gesprek om u van advies te voorzien wat in de huidige woningmarkt verstandig is om te doen. Een combinatiegesprek met een hypotheekadviseur is zeker een aanrader zodat u na de kennismaking volledig op de hoogte bent wat de mogelijkheden zijn. U kunt bij ons terecht voor: - Het verkopen van uw woning (inclusief de beste presentatie, groot bereik via Funda, Huislijn, Facebook, Instagram en Linkedin). Samen bepalen we uw vraagprijs, de benodigde werkzaamheden in de woning, de presentatie en wat u wilt dat er voor u geregeld wordt. - Het kopen van uw droomwoning. Door het inschakelen van een aankoopmakelaar vergroot u uw kansen aanzienlijk tot het kopen van die ene woning waar u uw zinnen op heeft gezet. Daarnaast zorgt het er voor dat u deze woning kunt kopen tegen de zo goed mogelijke condities. - Het verhuren van uw woning. In samenspraak met u bepalen we uw doelgroep, de prijs en adverteren we uw huurwoning dusdanig dat u de beste huurder uit kunt zoeken. Inclusief credit checks, werkgeverscontrole, enz.. - Daarnaast kunt u bij ons terecht voor goede connecties met hypotheekadviseurs in uw regio, bouwkundig keurders, taxateurs, schilders, aannemers, enz..

Bekijk ook de 6 andere woningen van deze makelaar